FORM_CGDF_LOGO.gif
ČESKÁ GREYHOUND DOSTIHOVÁ FEDERACE 

Sand Greyhound Race Track Prague dne 24.11.2012

Preview z testování závodních technologií Greyhound Park Motol

Formule_CGDF_10x15_logo_Ceska_greyhound_dostihova_federace_2.jpg
Greyhound_Racing_Prague_CGDF_NQ1M0008.jpg

Greyhound_Racing_Prague_CGDF_NQ1M0129.jpg
Greyhound_Racing_Prague_CGDF_NQ1M0080.jpg
Greyhound_Race_track_Prague_CGDF_NQ1M0100.jpg
Praha, 26.11.2012

Formule CGDF a Formule 1

V sobotu šampionát Formule CGDF na závodním okruhu Praze v České republice, v neděli šampionát Formule 1 na brazilském závodním okruhu Interlagos.

Testování závodních technologií Greyhound Race Track Prague v Greyhound Park Motol

Testování závodních technologií Greyhound Race Track Prague v Greyhound Park Motol, které provádějí dobrovolníci z České greyhound dostihové federace pro objednatele a zhotovitele díla, využívají také pro sebe a umístění jejich greyhoundů v testovacích bězích se promítá v šampionátu Zlatý chrt.

Vítězové šampionátu CGDF a vítězové šampionátu Formule 1

Šampionát Formule 1 již oslavil svého vítěze Sebastiana Vettela se ziskem 281 bodů tuto neděli, avšak šampionát Formule CGDF svými chrtími běhy tuto sobotu ještě nekončí. Závodníci šampionátu Formule CGDF budou pokračovat ve sbírání bodů dle svého umístění v jednotlivých bězích a celkový součet získaných bodů v dané závodní sezóně vygeneruje držitele titulu Zlatý chrt.

Reportáž bude následovat. Sledujte tyto stránky.

Dokončení stavby areálu Greyhound Park Motol

Je nám všem líto, že zhotovitel díla Greyhound Park Motol své dílo stále dle smlouvy nedokončil, ač tak měl učinit nejpozději dne 15.06.2012. Ač to zní neuvěřitelně, je to tak.

Škoda, že zástupy lidí, kteří stojí za plotem areálu Greyhound Park Motol a fandí běžícím chrtům při testování, si nemohou vychutnat krásu běžících chrtů v pohodlí tribuny či vyhlídkové restaurace.


Omlouváme se všem tazatelům, kteří nás neustále doslova bombardují dotazy kdy už bude sportovní areál otevřen. Bohužel, to je pouze v rukou zhotovitele díla, společnosti BERGER BOHEMIA, a.s.

Našim fanouškům a příznivcům musíme bohužel sdělit, že účast veřejnosti či dalších sportovců proto není doposud možná a tudíž na dostihy a další sportovní akce si budeme muset počkat.

Škoda, že alespoň tráva není posekaná.

Související odkazy:

© Česká greyhound dostihová federace - CGDF / Czech Greyhound Racing Federation - CGRF ©

Greyhound_Racing_Prague_CGDF_NQ1M0048.jpg
Greyhound_Racing_Prague_CGDF_NQ1M0048.jpg
Greyhound_Race_Track_Prague_NQ1M0165.JPG
Greyhound_Racing_Prague_CGDF_NQ1M0080.jpg
Greyhound_Racing_Prague_CGDF_NQ1M0129.jpg
Greyhound_Racing_Prague_CGDF_NQ1M0008.jpg
ČGDF / Public Relations / Časopis Czech Greyhound Racing News / 2012 / Czech Greyhound Racing News 4/2012 / Sand Greyhound Race Track Prague dne 24.11.2012
123456 © Česká greyhound dostihová federace © www.cgdf.cz |Mapa stránek 123456

© 2003 Česká greyhound dostihová federace, o. s.

Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího písemného souhlasu výslovně zakázáno. Všechna práva vyhrazena.

Technická správa: Mon Alba