FORM_CGDF_LOGO.gif
ČESKÁ GREYHOUND DOSTIHOVÁ FEDERACE 

Chrtí dostihy jinak - Podzimní cena

Česká greyhound dostihová federace – chrtí dostihy jinak

Na chrtí dostihové dráze Praskačka závodili chrti greyhoundi i draci
Členové České greyhound dostihové federace pouštějí draky na chrtí dostihové dráze Praskačka

Maly_pasacek.jpg
Pasáček koz na dostihy chrtů přišel bez kozy,
protože se prý tam nějaká najde.

dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_DSC02760.JPG
Na chrtí dostihové dráze Praskačka závodili chrti i draci

dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M0045.JPG
Vítěz chrtích dostihů - greyhound White Elbony

dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M9942.JPG
Vítěz chrtích dostihů - greyhound NewMac Dior

0041_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M0153.JPG
Greyhound Schooling Academy - Jamaica

dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M0308.JPG
Drakiáda na chrtí dostihové dráze Praskačka

dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M0432.JPG
Vítěz drakiády pan Zámečník se svou výhrou

Dior_Lijane_Podzimni_cena_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation.jpg
NewMac Dior a Sjudraget Lijane s rozdílem 0,004 sekundy
na chrtí dostihové dráze Praskačka

dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M9661.JPG
DJ Duňas tvrdil, že "má draka", ale všichni věděli, že byl v rauši z radosti ze hry, přestože byl značně unaven.

dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M0093.JPG
Chrtí dostihy s létajícím drakem - Podzimní cena 2010
Česká greyhound dostihová federace


Chrtí dostihy jinak


Chcete-li vědět, co mají společného závody chrtů a závody draků, čtěte dále a prohlédněte si přiložené fotografie ve fotogalerii.
Uvidíte netradiční chrtí dostihy v podání České greyhound dostihové federace,  která podzimní chrtí klání na dostihové dráze Praskačka kreativně ozvláštnila nejen o závody chrtů v sestavě dle jejich barvy, ale také o závody v pouštění draků – bez ohledu na jejich barvu.

Pokud by se někdo domníval, co se drakiády týče, že šlo o obvyklou podzimní zábavu dětí, nutno jej předem vyvést z omylu. Ohníčky zanícení svítily nejdéle u dospělých.  „Dědo, dost už", škemrala vnučka majitele dostihového chrta greyhounda, pana Jiřího Jirouta. Závodů draků se naopak nemohli nabažit především dospělí a mnozí dle výrazu očí stali se všichni na chvíli opět bezstarostnými a šťastnými malými kluky.
(viz Wikipedia)

Draci a pasáček koz


Když chrtí dostihy s názvem Podzimní cena, chce to podzimní zábavu, tedy létající draky, řekl jednoho dne člen České greyhound dostihové federace, oblíbený DJ Duňas. Chce to také pečené brambory v popelu ohně, u kterého se v minulosti na pastvách ohřívali  pasáčci dobytka.  
DJ Duňas svůj nápad rozváděl do detailů a trval na tom, že on bude při pouštění draků na chrtích dostizích v Praskačce pasáčkem jeho oblíbených koz (viz. Wikipedia).
Proč mínil být pasáčkem a pást právě kozy, DJ Duňas neprozradil. A tak bylo možno myslet si cokoli.
Na dotaz, kde vezme na chrtí dostihové dráze Praskačka kozu, DJ Duňas jen utrousil, že „..určitrě se tam nějaké najdou“.
U DJ Duňase jeden nikdy neví, jak to doopravdy myslel a snad je lepší se raději neptat.

Reportáž z průběhu dostihového dne


Úvod – dostihy chrtů greyhoundů Podzimní cena 2010


Bylo vše, co bylo třeba na chrtí dostihové dráze Praskačka podzimního dne 6.11.2010 k dostihům chrtů greyhoundů s názvem Podzimní cena 2010 a doprovodnému programu  s podzimní tématikou - drakiádou.


Už jsme si zvykli na to, že slibovaný déšť se zde spustil až když jsme opustili dostihové závodiště Praskačka a proto bylo po celý dostihový den hezky a poměrně teplo. Paradoxně jsme se obávali nejvíce toho, zdali bude dostatek větru,  aby draci vůbec létali. Větru bylo také dost, přestože den předtím byla naměřena vyšší teplota než je pro toto období obvyklé, a která odpovídá spíše teplotě v červnu a také strašilo totální bezvětří.

Dostihy chrtů greyhoundů a závody draků


A tak mohly začít dostihy chrtů greyhoundů – vždy v sestavě dle jejich barvy a závody létajících draků – bez ohledu na jejich barvu, jedno či draků, či dračic.
Ve větru greyhoundům vlály uši, drakům ocasy – pokud byly, a majitelům chrtů  vlasy – také ovšem pokud byly.
Při prezentaci chrtích závodníků před dostihy i po dostizích to greyhoundům v prostředí obklopeném draky moc slušelo.

Z dostihu chrtů bílo-modré sestavy vzešel jako vítěz greyhound White Elbony, z dostihu chrtů sestavy černé pak greyhoundí fenka NewMac Dior. Měla ale namále, neboť zvítězila rozdílem pouhé 0,004 sec před Sjudraget Lijane.
„To bylo fakt o fous, vlastně o fusiček“, hodnotil DJ Duňas výsledky.
Pak se zamyslel nad těmi čtyřim tisícinami vteřiny a dodal „o fusiček na šířku“. 

Profesionální zařízení na měření výsledných časů při dostizích chrtů


A to je fakt. Rozdíl ve výsledku běhu chrtů s rozdílem „fusiček na tloušťku“ ani nepostřehnete.   Zkuste spolehlivě zjistit kdo je v takovém případě vítěz chrtích dostihů bez specielního profesionálního měřícího zařízení, kterým chrtí dostihová dráha Praskačka trvale disponuje od svého „znovuzrození“.  

A jak se dařilo sázkové kanceláři Sranda-Tip?

Tohoto dostihového dne vítěz sázení v kanceláři Sranda-Tip nevzešel, neboť sportovní štěstí bylo opět vrtkavé. Sličná bookmaker přjímala tipy. Z výsledku se radovala, neboť na „jackpot“ sázkové kanceláře Sranda-Tip nikdo ze sázejících nedosáhl.

Snad to věděli i draci, protože do dveří sázkové kanceláře neustále nalétávali, jakoby chtěli sázet.

Absolutní vítěz chrtího dostihového dne Podzimní cena 2010

Absolutním chrtím vítězem tohoto dostihového dne se stala mladičká greyhoundí slečna, frekventantka Greyhound Schooling Academy - Mount Cappucine´s Jamaica.
Jamaica, jako správný chrt, lovila vše co jen pohnulo. Jamaica ulovila nejen zajíce (návnadu), ale také draka a potom prst svého pána – srdce pána však „ulovila“ už dávno, což se pozná dle toho, že svou Jamaicu bezmezně miluje.
Foto z tréninku greyhoundí slečny Mount Cappucine´s Jamaica bude v samostatné reportáži.

Závody draků – drakiáda a ohníčky v očích

Poté na chrtí dostihové dráze Praskačka, přesněji nad tělesem dostihové dráhy, závodili draci. Jejich závodčí – majitelé chrtů greyhoundů, své draky pouštěli s obzvláštní chutí. Věřte nebo ne, nedbali někteří pokynu k ukončení drakiády ani ze stran svých již umořených ratolestí, dokonce ani pořadatele závodu.
  "Dědo, dost už", škemrala vnučka pana Jiřího Jirouta. Ten pouštěl vlastnoručně a důmyslně vyrobeného draka, u kterého bylo znát, že probrázdil nejednu oblohu a zahnal nejedny mraky, které ulétly strachy. Létal opravdu skvěle.  

Pana Zámečníka však nebylo možné za nic přimět k odchodu z dostihové dráhy a létání svého draka ukončit,   přestože již všem bylo jasné, že jeho drak létá nejdéle a nejvýše a je tedy absolutním vítězem první drakiády na chrtí dostihové dráze Praskačka.
Nic nedbal výzvy pořadatele. Dokonce muselo být vyhlášeno, že pokud se urychleně nedostaví k dekorování a převzetí vítězné ceny, budou stupně vítězů uklizeny a nebude jako vítěz dekorován s patřičnou pompou. Samozřejmě vítězná cena bude ostatními okamžitě zkonzumována. A to konečně zabralo. 

A tak vítěz drakiády, pan Libor Zámečník, mohl konečně převzít z rukou prezidenta České greyhound dostihové federace, pana Zdenka Greyhound Grondola, věcnou cenu – láhev vodky Stolichnaya.  Bylo vidět, že láhev byla darována od srdce. Také bylo vidět, že vítěz drakiády měl radost dvojnásobnou.

Pochoutka pasáčka koz prošla moderní gastronomickou úpravou

Pochoutka pasáčka koz  - pečené brambory v ohni - také nechyběla, pouze jsme si ji připravili moderně, nikoli v popelu, ale v bezpečí trouby klubovny dostihové dráhy. Nechtěli jsme s ohledem na vítr zbytečně riskovat, že kvůli pár bramborám lehne popelem chrtí dostihová dráha Praskačka.
Paní Jarmila zmíněné brambory s láskou již doma připravila a také hezky zabalila. K nim navíc báječný česnekový dresing vlastnoručně vyrobila. Paní Ladislava připravila výborné kanápky. Kdo neví co to je, prozradíme, že jde o luxusnější a hlavně zdravější variantu obložených chlebíčků. Kávičku nám všem pak připravila paní Saša. Ke kávičce se pak podávaly skvělé a voňavé medové perníčky paní Jarmily. 
Všem sponzorům občerstvení při dostizích chrtů Podzimní cena 2010 tímto všichni děkujeme.

Poplatky, Prize-Money

V teple klubovny dostihového závodiště Greyhound Race Track Praskačka jsme také úřadovali, což obnášelo zaplatit poplatky za startovné a vyzvednout si finanční výhry.

Jak již obecně známo, prezident České greyhound dostihové federace -  pan Zdenek Greyhound Grondol a sekretář ČGDF - pan Rudolf Želinský - se snaží již pět let alespoň trochu zmírňovat finanční zátěž kladenou na majitele závodních chrtů při provozování dostihového sportu chrtů a proto vytváří ze svých prostředků finanční portfolio, ze kterého pak majitelé závodních chrtů greyhoundů mohou čerpat dle propozic k chrtím dostihům i finanční výhry.
Kdo z majitelů chrtů by nerad alespoň malou kompenzaci například za benzín, že?
Portfólio se tvoří také tím, že jsme si společně odhlasovali, že z poplatků za startovné se nebudou na každý dostih kupovat poháry - trofeje vítězů, ale raději si ušetřené peníze vyplatíme zpět ve formě prize money, což je v důsledku i zábavnější. 

Naše společná krásná hra na profesionální závody chrtů je i tímto dokonalá.

Tradice na chrtích dostizích České greyhound dostihové federace - Podzimní cena

Užili jsme si všichni, dostihoví chrti i jejich majitelé. Je víc než jasné, že drakiáda
se stane tradicí našich dostihů chrtů s názvem Podzimní cena i na nové chrtí dostihové dráze v Praze.

Jen pasáček koz litoval, že se nestihnul převléci do svého pasáčkovského oděvu.
Pro nezasvěcené nutno dodat, že ráno musel DJ Duňas, alias pasáček koz, vyjet z domova již o půl čtvrté ráno, aby na dostihové dráze Praskačka byl načas se vším potřebným, neboť vždy, (již pět let), jede nejdřív z Moravy do Prahy (kde přibírá další kolegy)  a pak teprve jede na chrtí dostihovou dráhu Praskačka. A pak zase zpět.
Pasáček koz se tak těší, jak si všeho, pasáčkovského oděvu, jeho oblíbených koziček i pečených brambor v popelu, užije příště. A to je už v Praze. DJ Duňas bude mít svou cestu na dostihy chrtů a za kozičkami konečně o značný kus kratší.

Poučení na závěr:

Zatímco v dostizích chrtů greyhoundů si troufáme tvrdit, že jsme odborníky, tak v případě závodů draků jsme museli trošku nastudovat a zkušenosti zúročíme příště. Výzkum totiž ukázal, že draci s dlouhými ocasy létali mnohem disciplinovaněji, než-li bez ocasů - ti se nervózně točili ve větru, jako splašení blázni a nic z toho. Ani vyfotit to nešlo. DJ Duňas tedy závěrem vyhodnotil získáné zkušenosti s tím, že se zase jasně ukázalo, že bez ocasu je to vždycky na nic.

Takže – příště na shledanou na dostizích chrtů Podzimní cena 2011 v Praze.

09.11.2010, Praha
dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M9763.JPG
dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M9766.JPG dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M9791.JPG dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M9778.JPG
dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M9767.JPG

Chrtí dostihy Podzimní cena 2010 - prezentace dostihových chrtů greyhoundů

dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M9811.JPG
dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M0014.JPG
dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M0127.JPG
dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_DSC02732.JPG
chrtí dostihy Podzimní cena 2010
greyhound Cayenn Elbony
greyhound Ramor Kenzo
greyhound Cato Elbony
dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_DSC02738-v.JPG dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M9974.JPG
dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M9963.JPG
0041_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M0153.JPG
greyhound Stormy Cassandra
greyhound Mellison Kewell
greyhound K. Viola D´Amore
greyhound M. Cappucine´s Jamaica
dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M9942.JPG dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M0041-v.JPG
dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_DSC02742-v.JPG dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M0065.JPG
greyhound NewMac Dior greyhound White Elbony
greyhound Sjudraget Lijane greyhound Flash Co Co

Chrtí dostihy Podzimní cena 2010 - Greyhound - mix - 300 m Sprint - Finále - vítězové

dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M9954.JPG
dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M9924.JPG
dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M9916.JPG
dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M9906.JPG
greyhound NewMac Dior greyhound Sjudraget Lijane greyhound Stormy Cassandra greyhound Cato Elbony

Chrtí dostihy Podzimní cena 2010 - Greyhound - mix - 300 m Sprint - Finále - vítězové

dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M0060.JPG
dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M0035.JPG
dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M0023.JPG
dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M0008.JPG
greyhound White Elbony greyhound Mellison Kewell greyhound Cayenn Elbony greyhound K. Viola D´Amore
Chrti greyhoundi získávají při dostizích České greyhound dostihové federace body do šampionátu Zlatý chrt - Golden Greyhound podobně jako piloti Formule 1. Každý dostih je proto napínavý také v tom, že majitelé chrtů si promítají celkový stav bodů po každém dostihů a sledují pozici svého chrta v celkovém žebříčku šampionátu. Obecné informace o chrtím šampionátu Zlatý chrt - Golden Greyhound - klikni ZDE
© Česká greyhound dostihová federace ©

0001_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M0093.JPG
0001a_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_DSC02732.JPG
0002_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_DSC02742-v.JPG
0003_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_DSC02738-v.JPG
0004_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M9942.JPG
0005_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M9862.JPG
0006_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M9863.JPG
0007_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M9864.JPG
0008_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M9865.JPG
0009_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M9866.JPG
0010_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M9867.JPG
0011_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M9868.JPG
0012_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M9869.JPG
0013_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M9877.JPG
0014_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M9878.JPG
0015_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M9879.JPG
0016_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M9881.JPG
0017_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M9882.JPG
0018_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M9883.JPG
0019_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_DSC02728.JPG
0020_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_DSC02729.JPG
0021_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M9906.JPG
0022_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M9916.JPG
0023_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M9924.JPG
0024_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M9954.JPG
0025_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M0041-v.JPG
0026_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M0014.JPG
0027_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M9963.JPG
0028_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M9974.JPG
0029_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M9977.JPG
0030_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M9980.JPG
0031_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M9983.JPG
0032_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M9984.JPG
0033_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M9985.JPG
0034_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M9986.JPG
0035_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M9994.JPG
0036_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M9995.JPG
0037_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M9996.JPG
0038_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M9997.JPG
0039_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M9998.JPG
0040_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_DSC02785.JPG
0041_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M0060.JPG
0042_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M0023.JPG
0043_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M0008.JPG
0044_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M0035.JPG
0045_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M0153.JPG
0046_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M0362.JPG
0047_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M0168.JPG
0048_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M0290.JPG
0049_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M9665.JPG
0050_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M9712.JPG
0051_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M9719.JPG
0052_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M9657.JPG
0053_Maly_pasacek.jpg
0054_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M0447.JPG
0055_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M9658.JPG
0056_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M9660.JPG
0057_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M9661.JPG
0058_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M0416.JPG
0059_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M9735.JPG
0060_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M9754.JPG
0061_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M9763.JPG
0062_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M9766.JPG
0063_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M9767.JPG
0064_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M0308.JPG
0065_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M0305.JPG
0066_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M0309.JPG
0067_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_DSC02760.JPG
0068_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M0075.JPG
0069_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M0405.JPG
0070_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M0444.JPG
0071_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M0421.JPG
0072_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M0432.JPG
0073_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M0435.JPG
0074_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M0436.JPG
0075_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_DSC02739.JPG
0076_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_DSC02734.JPG
0077_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M9970.JPG
0078_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M9966.JPG
0079_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M0017.JPG
0080_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M9967.JPG
0081_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M0041.JPG
0082_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M0042.JPG
0083_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M0043.JPG
0084_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M0045.JPG
0085_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M0060.JPG
0086_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M9960.JPG
0087_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M9961.JPG
0088_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M0034.JPG
0089_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M9964.JPG
0090_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M0012.JPG
0091_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M0127.JPG
0092_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M0065.JPG
0093_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_DSC02862.JPG
0094_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_DSC02857.JPG
0095_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_DSC02867.JPG
0096_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_DSC02870.JPG
0097_dostihy_chrtů_PC_2010_Czech_Greyhound_Racing_Federation_NQ1M9811.JPG
ČGDF / Public Relations / Časopis Czech Greyhound Racing News / 2010 / Czech Greyhound Racing News - 4/2010 / Chrtí dostihy jinak - Podzimní cena
123456 © Česká greyhound dostihová federace © www.cgdf.cz |Mapa stránek 123456

© 2003 Česká greyhound dostihová federace, o. s.

Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího písemného souhlasu výslovně zakázáno. Všechna práva vyhrazena.

Technická správa: Mon Alba