FORM_CGDF_LOGO.gif
ČESKÁ GREYHOUND DOSTIHOVÁ FEDERACE 

Czech Greyhound Racing News 2/2014

GREYHOUND DAY - výstava, dostihy chrtů, Dívčí válka, Ringo Čech
774
Aktualizace: menu na sváteční sobotu - 28.6.2014 - přijďte s rodinou či přáteli do Motola na Greyhound Day všichni, kteří jste obdivateli dívčí a chrtí krásy i neobvyklého humoru Fr. Ringo Čecha. Prozatímně ovobozené divadlo a osvobozená výstava jsou příslibem skvělé zábavy.
KISS GABBANA IS WINNER OF GRAND PRIX 2014
786
Dne 14.6.2014 se konaly na chrtí dostihové dráze v Praze, v areálu Greyhound Park Motol, dostihy chrtů, závody čtyřkolek, ( t.j. Pedal Go-kart )a závody motokár. V pořadí již 13 závod seriálu závodů formule CGDF přinesl překvapení a také zklamání mnohých tipujících diváků, takže v "sázení" na výsledné pořadí chrtů nikdo nevyhrál. Pověrami opředená třinácka však přinesla štěstí některým greyhoundům, např. Kiss Gabbanovi, který jediný smí na své závodní dečce nosit logo Rádia KISS 98.
Dostihy chrtů Red Mills Cup 2014
786
V sobotu 7.6.2014 se odehrály v Greyhound Park Motol v pořadí již dvanácté dostihy chrtů. Psí vítězové si odnesli pytel kvalitního krmiva Red Mills.
Greyhounds For Kids
784
Dne 31.5.2014 se na chrtí dostihové dráze v Greyhound Park Motol konaly dostihy GREYHOUNDS FOR KIDS. Děti totiž milují greyhoundy a děti chrty.
Vítězové chrtích dostihů Absolut Greyhound Race
788
Dne 24.5.2014 se na chtí dráze v Praze v areálu Greyhound Park Motol se konaly v pořadí již desáté dostihy chrtů ze seriálu závodů Formule CGDF.
Vítězové chrtích dostihů Biz Karts Cup
790
Dne 17.5.2014 se na chtí dráze v Praze v areálu Greyhound Park Motol se konaly v pořadí již deváté dostihy chrtů ze seriálu závodů Formule CGDF.
Vítězové chrtích dostihů Bookmakers Cup 2014
792
Dne 10.05.2014 se na chrtí dostihové dráze v Praze konal osmý závod seriálu dostihů Formule CGDF.
Azzárek dostal jedničku v chrtí školičce při May Prix 2014
794
V sobotu dne 03.05.2014 se v Greyhound Park Motol událo tolik věcí....Mladičký greyhound, (ještě štěňátko), jménem Azzárek (Azzaro) dostal jedničku z předmětu "stíhání plyšového zajíce", také z předmětu "prezentace na stupni vítězů", mladičká závodnice Růženka (Rose Louise), které sotva oschlo "vysvědčení" (dostihová licence), běžela svůj první chrtí závod v životě a ihned vyhrála (!), a statný australáček Lojzík (Big Daddy Louis) vyhrál závod Sprint-Final B a na stupních vítězů se před množstvím diváků trochu styděl, bratříček Gučínek (Big Daddy Gucci) vyhrál v běhu nejrychlejších greyhoundů Sprint Final A - byl na stupních vítězů chvíli trochu udýchán, pak jej děti poškrábaly za oušky a Gučínek se začal doširoka usmívat, po dlouhé době měla tipovací hra Sranda-Tip vítěze, který si odnesl výhru, a pak se šlapalo a šlapalo, a také dobře jedlo a ochutnávalo a vychutnávalo...
GREYHOUND OSKARS - GOLDEN GREYHOUND AWARDS
796
Dne 28.4.2014 od 15.00 hod. budou nejlepším závodním greyhoundům unikátní závodní dráhy Evropy - Greyhound Park Motol - předávat ocenění: Taťána Kuchařová - Miss World 2006, Miss ČR 2006, Petra Svoboda - moderátorka TV Nova, Agáta Prachařová (Hanychová) modelka a moderátorka, Heidi Janků - zpěvačka a moderátorka, Dalibor Janda - trojnásobný Zlatý slavík, Peter Nagy - zpěvák, textař, producent, skladatel, atd
Vítězové chrtích dostihů April Cup 2014
968
I tohoto dostihového dne si fanoušci, zejména děti, si užívaly přítomnosti milých zvířátek závodních chrtů. Hladili je a mazlili se s nimi, nebo si je fotili. Jsou to nádherné, nabíjející chvilky pro každého. Pro lidi i pro psy. Stewardi z CGDF Team potvrzují, že ačkoli na sklonku dostihů by mohli pociťovat únavu, po dostizích jsou naopak nabiti ještě větší energií, než s jakou s dostihy začínali. Ne nadarmo se říká: "na stres pes". Chrt po dostizích, když už se zcela probere ze "závodní vlny", je v tom nejúchvatnějším rozpoložení, kdy u něj hladina hormonů štěstí je na nejvyšším vrcholu - to si přijďte užít - lidé s empatií si toto štěstí s jistotou na sebe převezmou.
ZLATÝ CHRT 2013 - Racing - Classic
782
V kategorii Greyhound - Classic získali nejvíce bodů v seriálu závodů 2013 greyhound - pes GABBANA a greyhound - fena VUITTON.
123456 © Česká greyhound dostihová federace © www.cgdf.cz |Mapa stránek 123456

© 2003 Česká greyhound dostihová federace, o. s.

Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího písemného souhlasu výslovně zakázáno. Všechna práva vyhrazena.

Technická správa: Mon Alba