FORM_CGDF_LOGO.gif
ČESKÁ GREYHOUND DOSTIHOVÁ FEDERACE 

Czech Greyhound Racing News 4/2013

Přijmeme steward/ky Greyhound Park Motol
2.1.2014
Přijmeme steward/ky sportovní plochy Greyhound Park Motol
Dostihový kalendář ČGDF 2013 - Greyhound Park Motol Praha
31.12.2013
Sportovně-zábavní centrum v Praze - Greyhound Park Motol. In-line dráha, motokárová dráha, chrtí dostihová dráha, Go-Kart, Kobe restaurant, teambuilding, trial, racing, vlídné pro rodiny s dětmi, Guided Tour of Greyhound Racing Paddock, svatby, firemní akce, atd.
Kalendář ČGDF - Greyhound Park Motol Praha
31.12.2013
Sportovně-zábavní centrum v Praze - Greyhound Park Motol. In-line dráha, motokárová dráha, chrtí dostihová dráha, Go-Kart, Kobe restaurant, teambuilding, trial, racing, vlídné pro rodiny s dětmi, Guided Tour of Greyhound Racing Paddock, svatby, firemní akce, atd.
Registrace na dostihovou sezónu 2014 v GPM zahájena
982
Chrtí dráha Praha v Greyhound Park Motol: zájemci - majitelé chrtů, kteří jsou již registrovaní v databázi CGDF, nezapomeňte se včas registrovat na sezónu 2014. Začátečníci se registrují jednak do databáze (registrují psa i majitele), registrují se i na sezónu 2014. Další viz článek
WINTER GREYHOUND RACE IN PRAGUE
370
Dostihový večer zpříjemnila milá návštěva - greyhound Swift Cruise a Sjudraget Dole se svými majitelkami. Zasvěcení čtenáři již vědí, že jde o učitele mladších greyhoundů České greyhound dostihové federace, bývalých frekventantů chrtí školičky Greyhound Schooling Academy. Greyhound Swift Cruise, jinak vysloužilý závodní chrt z Irska adoptovaný v Česku, je vůbec prvním oficiálním učitelem této chrtí školy, tenkráte ještě na chrtí dostihové dráze Praskačka
Winter Cup 2013 - upoutávka
372
Upoutávka: Dne 14.12. 2013 (sobota) od 18:00 hod. můžete vidět závody nejrychlejších psů planety – greyhoundů na závodní dráze v Praze. Velkolepý a neopakovatelný výhled na dostihy chrtů z vyhlídkové restaurace Vám umožní v teple a pohodlí užít si krásy závodícího peletonu chrtů na bohatě ozářené dostihové dráze, která nemá v kontinentální Evropě obdoby. Mnozí lidé vědí, že pro podobný zážitek v podobném pohodlí pro lidi i pro psy by museli až do Anglie či Irska.

SEAT RACE GREYHOUND PARK MOTOL
824
Seat Race na závodní dráze v Greyhound Park Motol v Praze nebyla žádná legrace - přítomnost objektivů TV kamer a fotoaparátů - závody s chronometrem si dovolili mnozí. Nu což - nikoho z nás řízení elektro-formulek neživí - proč si neužít a nebrat se někdy příliš vážně, že?
SEAT GREYHOUND RACE 2013
822
Den plný síly, rychlosti, výkonu, krásných křivek, představení nových vizidel značky SEAT, představení závodních greyhoundů Formule CGDF - to byl Seat Greyhound Race 2013. Závody greyhoundů a závody elektromotokár v Greyhound Park Motol magického data 12.12.2013.
Mikuláš Greyhound Race 2013 - preview
8.12.2013
Preview ze závodního dne Mikuláš Greyhound Race 2013 v Greyhound Park Motol v Praze. Reportáž z akce - již brzy. Sledujte tyto stránky.
MIKULÁŠ GREYHOUND RACE 2013 - report
376
Vítězové chrtích dostihů Mikuláš Greyhound Race bylo
trio usměvavých: dva greyhoundi a vítěz tipování na výsledné pořadí dostihů chrtů. Tak trvale usměvavé chrty aby pohledal
Dostihy chrtů SLOVAK INTERCARGO CUP - report
390
Večerní dostihy chrtů Slovak Intercargo Cup 2013 v Greyhound Park Motol doprovázelo krásné teplé počasí, na fotografiích mládežnický Fan club i šťastná výherkyně tipování, které ještě jednou blahopřejeme - na vítězství Chanelky by si poučený laik i odborník jistě netroufl tipovat - šlo o opravdové štěstí. Po závodech chrtů následovaly závody motokár a šlapadel na nové indoor závodní dráze. Zdejší motokáry "neřvou" a "nesmrdí", prostory jsou světlé a rozlehlé. Show to bylo mimořádné - sotva jeden z jezdců dosáhl traťového rekordu, ihned poté jej jiný jezdec překonal - bylo to úchvatné, strhující, nabíjející - šlo o mimořádnou show.
Upoutávka - dostihy chrtů s Mikulášem, anděly a čerticemi
388
Dostihy chrtů 07.12.2013 v 18.00 hod v Greyhound Park Motol Praha s Mikulášem, čertovsky krásnými anděly a andělsky krásnými čerticemi! A také chrti vyvedeni "mikulášsky".
Přijďte se podívat a "našášulit" sebe, svou ratolest, či svého závodícího chrta - nebo nejlépe všechny. Pak si můžete zazávodit se "Sobem Rudolfem" na podzemní závodní dráze v Greyhound Parku.



ABSOLUT GREYHOUND RACE 2013 - report
392
Chrti a vítězové večerních chrtích dostihů na chrtí dostihové dráze Praha, tři vítězové tipování na výsledné pořadí dostihů chrtů, odvážní závodníci na večerním závodním okruhu Praha a také krásné modelky - to byly večerní dostihy chrtů Absolut Greyhound Race 2013 ve sportovně-zábavním areálu Greyhound Park Motol v Praze dne 23.11.2013.
Kristiánka soba a trénink chrtů v Praze
24.11.2013
Ve vstupní aule Greyhound Parku Motol vytočil kristiánku úsměvný sob, na chrtí dostihové dráze se vesele trénovalo - slunce zalévalo sportovní pláň a vyhlídková restaurace se připravovala na svatební oslavy. To byla sobota dne 16.11.2013 v Greyhound Parku Motol Praha.
Upoutávka - THE ULTIMATE GREYHOUND RACE - večerní dostihy chrtů a závody Go-kartů o 5.000 Kč
11.11.2013
Upoutávka na The Ultimate Greyhound Race - dostihy chrtů, sázková kancelář SRANDA-Tip, volba nejkrásnější dámy s chrtem - MISS Greyhound, závody o 5.000,- Kč, psí módní přehlídka, prezentace knihy Chrti - Nepřekonatelný greyhound / The Ultimate greyhound anglického autora Mark Sullivana
Nepřekonatelní vítězové večera THE ULTIMATE GREYHOUND RACE 2013
394
Nepřekonatelní chrtí vítězové v Greyhound Park Motol v Praze - nepřekonanými závodníky Formule CGDF se tohoto večera stali greyhoundi: New Mac Dior v závodu The Ultimate Greyhound Race - Sprint B - 297 m a Queen Vuitton v závodu The Ultimate Greyhound Race Sprint A 297 m. Večer plný krásy a závodů přinesl i další vítěze -
HALLOWEEN GREYHOUND RACE - upoutávka
4.11.2013
Upoutávka na večerní dostihy chrtů v Praze - HALLOWEEN GREYHOUND RACE 2013 - Final na bohatě ozářené dostihové dráze v Greyhound Park Motol s unikátním výhledem na dráhu z pohodlí vyhlídkové restaurace. Celé odpoledne sportovní program pro dospělé i děti.
Vuitton a White - vítězové chrtích dostihů Podzimní cena 2013
830
Vítězové chrtích dostihů Podzimní cena 2013 - Finále konaných 2.11.2013 na Sand Greyhound Race Track Prague - v Greyhound Park Motol - jsou: v závodu A mladá greyhoundí fenka Queen Vuitton, nositelka titulu za krásu: Zlatý chrt - Design a v dostihu B starší zkušený závodník White Elbony, nositel nejvyššího závodního titulu, který lze získat: Zlatý chrt - Double Velmistr. Oba chrtí závodníci mají stejného otce - proslulou australskou dostihovou legendu Big Daddy Cool a TOP plemeníka celého světa, a mají různou matku.
Halloween in Race Circuit Prague
402
Na závodním okruhu Praha to 27.10.2012 večer vypadalo stejně, jako na večerních závodech Formule 1v Singapuru. Po závodech chrtů na bohatě ozářené Chrtí dostihové dráze Praha se rozsvítily halogeny osvětlující asfaltový Závodní okruh Praha. Diváci spontánně vydechli - WOW.
Chrtí dostihy HALLOWEEN GREYHOUND RACE 2013
404
AKTUALIZACE: Reportáž z chrtích dostihů v Praze. Senior greyhound Cato druhý na chrtích dostizích s čarodějnicemi a krásnou upírkou.
1   2  
123456 © Česká greyhound dostihová federace © www.cgdf.cz |Mapa stránek 123456

© 2003 Česká greyhound dostihová federace, o. s.

Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího písemného souhlasu výslovně zakázáno. Všechna práva vyhrazena.

Technická správa: Mon Alba